Uw oude spullen verdienen een tweede leven

Gemak dient de mens en daar is onze kringloopwinkel in Maastricht het helemaal mee eens. Wilt u spullen kwijt, dan halen wij deze graag bij u op. Heeft u iets gevonden bij Kringloop Hartelstein in Maastricht?  Als u dit zelf niet kunt meenemen, dan brengen wij het, tegen een kleine vergoeding, graag bij u thuis.

inboedels huisraad 2de leven

Weggooien is zonde: Breng bruikbare spullen naar Kringloop Hartelstein en steun een goed doel.

 

Accepteren van goederen voor de verkoop.

We hanteren redelijke selectie-eisen voor alle spullen die wij voor de verkoop innemen. Dit om te voorkomen dat onze stichting extra kosten moet maken voor de afvoer van afval. Voor het ophalen van goederen mag u altijd contact met ons opnemen. Of het nou om antiek gaat, vintage kleren, retro meubelen of oude boeken, bij onze kringloopwinkel krijgt het een plekje.

Puilt uw kledingkast uit? Maak iemand anders blij met de kleding die u niet meer draagt. Misschien passen uw meubels niet meer bij uw interieur, maar iemand anders kan er nog jaren plezier van beleven. Opruimen lucht op!

Heeft u vragen? Bel 043 – 3645515 of kom eens langs in onze kringloopwinkel.

Het ruimen van inboedels.

Het opruimen van inboedels en het bezemschoon opleveren van de  woning is eveneens een dienst die wij leveren. Voor het ruimen van inboedels en het bezemschoon opleveren van de woning kunnen kosten in rekening worden gebracht. De hoogte van deze kosten zijn afhankelijk van een aantal zaken, zoals de grootte van de woning, de hoeveelheid te scheiden en af te voeren  afval, de geschatte opbrengsten van eventueel aanwezige verkoopbare goederen etc. De kosten van deze diensten worden vooraf met u besproken.

Neem contact op met onze coördinator Henk Willems voor een afspraak. 

Telefoon  06-21152840

Tweedehands kleding

Kleren spelen bij Kringloop Hartelstein een belangrijke rol. U zult ervan versteld staan hoeveel mensen kleding brengen waar anderen al heel lang naar zoeken. Het modebeeld verandert altijd. Het gaat op en neer, heen en weer, oud is nieuw en nieuw is al heel snel weer oud, hoewel… Dat weet je eigenlijk nooit. Sommige stukken blijken tijdloos en wij zijn er zeker van dat deze stukken te vinden zijn in onze bijzondere collectie. Verwacht geen truien met gaten of jurkjes met vlekken, maar een collectie waar diversiteit en kwaliteit hand in hand gaan.

Kringloop Maastricht

Tweedehands meubels en gebruiksvoorwerpen

Wij bieden tal van kwalitatief goede gebruiksvoorwerpen. Veel van deze voorwerpen worden niet bij ons gebracht omdat ze niet meer functioneren, maar omdat er een nieuw exemplaar voor in de plaats is gekomen of vanwege ruimtegebrek. Dit houdt in dat alles nog goed werkt. Onze bewoners en vrijwilligers herstellen eventuele gebreken en zorgen dat alles weer naar behoren functioneert. U krijgt zelfs garantie op veel van de gebruiksvoorwerpen die Kringloop Hartelstein in Maastricht verkoopt. Kom langs, snuffel rond, stel vragen en wees verzekerd van een goede kwaliteit.

Contactformulier