Over onze woon- en werkgemeenschap Kringloop Hartelstein

We nodigen u graag uit om eens langs te komen in onze kringloopwinkel in Maastricht. Hier vindt u curiosa, antiek, tweedehands kleding en mooie meubels. Wie weet vindt u iets waar u al heel lang naar zoekt of kunt u iets kwijt waar u al lang vanaf wilt. Bij onze woon- en werkgemeenschap Hartelstein, zeggen we altijd: Goed gegeven, is beter dan ontvangen.

Kwaliteit kent geen beperkte houdbaarheid

Ontdek de bijzonder collectie van kringloop Hartelstein in Maastricht

Tweedehands winkelen is plezier voor iedereen .Het gezin dat een wasmachine nodig heeft, stijlvolle dames die zoeken naar vergeten maar modieuze pareltjes, de boekenliefhebber op zoek naar die enen druk van dat ene boek en iedereen die een origineel en betaalbaar meubelstuk zoekt.

Wij bieden u een groot assortiment van de meest uiteenlopende spullen. U vindt in onze kringloopwinkel kleding, schoenen, gebruiksvoorwerpen, boeken, meubels, snuisterijen, kunstwerken en nog veel meer. Alles waarvan wij vinden dat het een tweede leven verdient.

Inmiddels hebben wij een grote kring trouwe klanten opgebouwd, die ons regelmatig een bezoekje brengen om te kijken welke nieuwe schatten zich in de collectie bevinden.

Wij halen gebruikte spullen bij u op en geven het een tweede kans

Duurzaamheid is een van de primaire uitgangspunten van onze woon- en werkgemeenschap Hartelstein. 

Duurzaamheid is een van de primaire uitgangspunten van onze woon- en werkgemeenschap Hartelstein. Wij streven naar zoveel mogelijk hergebruik van uw aangeboden spullen. Verkoopbare spullen worden door onze bewoners en door vrijwilligers opgeknapt en verkocht in onze kringloopwinkel. Spullen die niet (meer) verkoopbaar zijn, worden gedemonteerd en gescheiden aangeboden aan recyclingbedrijven.

Met de opbrengsten uit de verkoop van uw aangeboden spullen, steunt u een zeer goed doel. Immers uw bijdrage zorgt ervoor dat onze stichting een aantal dak- en thuislozen onderdak en weer een zinvol bestaan kan bieden.

Kringloop Hartelstein in Maastricht maakt het u graag zo makkelijk mogelijk met onze bezorg- en ophaalservice. Heeft u spullen staan die u niet meer gebruikt?  Wij komen graag even bij u kijken om te zien of er nog bruikbare spullen tussen zitten.

Voor vragen? Bel 043 – 3645515 of kom eens langs in onze kringloopwinkel.