Tweedehandskleding en andere curiosa in onze kringloop in Maastricht

Waar vindt u onze kringloopwinkel?

We nodigen u graag uit om eens langs te komen in onze kringloopwinkel in Maastricht. Hier vindt u curiosa, antiek, tweedehandskleding en mooie meubels. Wie weet stuit u op iets waar u al heel lang naar zoekt of kunt u iets kwijt waar u al lang vanaf wilt. Bij onze Woonwerkgemeenschap Hartelstein zeggen we altijd: ''goed gegeven, is beter dan ontvangen''.

Kwaliteit kent geen beperkte houdbaarheid

Ontdek de bijzondere collectie van de kringloop van Woonwerkgemeenschap Hartelstein in Maastricht

Tweedehands winkelen is een plezier voor iedereen: het gezin dat een wasmachine nodig heeft, stijlvolle dames die betaalbare en modieuze pareltjes om de nek willen hangen, de boekenliefhebber die in een goed boek wil verdwijnen en eenieder die een origineel en betaalbaar meubelstuk zoekt.

Wij bieden een groot assortiment van de meest uiteenlopende spullen. U vindt in onze kringloopwinkel onder andere:

  • Kleding
  • Schoenen
  • Gebruiksvoorwerpen
  • Boeken
  • Meubels
  • Snuisterijen
  • Kunstwerken

Kortom, alles waarvan wij vinden dat een tweede leven verdient.

Inmiddels hebben we een grote kring trouwe klanten opgebouwd die ons regelmatig een bezoekje brengen om te kijken welke nieuwe schatten zich in de collectie bevinden.

Bezoek onze winkel

Wij halen spullen op en geven het een tweede kans

Duurzaamheid is één van de primaire uitgangspunten van Woonwerkgemeenschap Hartelstein. Wij streven ernaar zo veel mogelijk aangeboden spullen te hergebruiken. Onze bewoners en vrijwilligers knappen ze op om ze vervolgens te verkopen in onze kringloopwinkel. Spullen die niet meer te gebruiken of verkopen zijn, demonteren we en bieden we gescheiden aan recyclebedrijven aan.


Met de opbrengsten van de verkoop van uw aangeboden spullen, steunt u een zeer goed doel. Zo kan onze stichting hiermee onderdak bieden aan een aantal dak- en thuislozen en hen helpen om weer een zinvol bestaan te leiden.

De kringloop van Woonwerkgemeenschap Hartelstein in Maastricht maakt het u graag zo makkelijk mogelijk met onze bezorg- en ophaalservice. Heeft u spullen staan die u niet meer gebruikt? Wij komen graag even bij u kijken om te zien of er nog iets bruikbaars tussen zit. Bel voor vragen of kom langs in onze kringloopwinkel.

Telefonisch contact