Een nieuw leven voor tweedehands meubels in Maastricht e.o.  

Snuffel door onze tweedehands spullen

Iedereen heeft spullen die niet meer gebruikt worden. Wat bij u in een stoffige hoek van de zolder ligt, kan voor een ander een waardevol plekje in de woonkamer krijgen. Als u spullen heeft die u niet meer gebruikt en liever wegdoet, dan nemen wij deze met liefde van u over. Bovendien komen we ze gewoon bij u ophalen.

Anderzijds nodigen wij u graag uit om eens een kijkje te nemen in onze kringloopwinkel. Ziet u iets wat u niet zelf kunt meenemen, dan leveren we het tegen een kleine vergoeding bij u af.

Gooi uw bruikbare spullen niet weg: breng ze naar de kringloop van Woonwerkgemeenschap Hartelstein en steun een goed doel.

Welke spullen accepteren wij?

Om te voorkomen dat onze stichting extra kosten moet maken voor de afvoer van afval, hanteren we redelijke eisen voor de spullen die u niet meer nodig heeft. Tweedehands meubels en andere zaken waar wij erg blij van worden, zijn onder andere:

  • Oude boeken
  • Antiek 
  • Kleding
  • Meubelstukken

Wij zorgen ervoor dat uw oude spullen een mooi plekje in onze kringloopwinkel krijgen. Heeft u niet de mogelijkheid om ze bij ons af te leveren, dan halen we ze graag bij u op. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, of als u vragen heeft over de eisen voor tweedehands meubelstukken, kleding en andere spullen. Wij horen graag van u.

Maak een afspraak

Het ruimen van inboedels

We ruimen ook inboedels en laten de woning bovendien bezemschoon achter. Het kan zijn dat wij hier kosten voor in rekening moeten brengen, iets wat afhankelijk is van:

  • De grootte van de woning
  • De hoeveelheid van het afval
  • De geschatte opbrengsten van de aanwezige goederen die verkoopbaar zijn

Uiteraard bespreken we van tevoren de kosten met u. Heeft u iemand nodig om de inboedel op te ruimen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Uw inboedel ruimen

Tweedehands kleding

Wat bij u al jaren achter in de kast hangt, showt een ander maar al te graag aan de buitenwereld. Zou het niet mooi zijn als iemand anders kan genieten van de kleding die u niet meer draagt? 

U zult ervan versteld staan hoeveel mensen kleding brengen waar anderen al lang naar zoeken. Ook aan kledingstukken stellen wij bepaalde eisen. Zo hoeft u geen truien met gaten of jurken met vlekken te verwachten. 

En juist omdat iedereen kleding bij ons kan brengen, hebben wij een enorme verscheidenheid beschikbaar: verschillende maten, oude en eigentijdse mode. Zo loopt u altijd met de trends mee, of creëert u juist uw eigen tijdloze stijl.

Kom langs en bekijk onze kleding

Tweedehands meubels en gebruiksvoorwerpen

Jaren geleden zag u die schitterende antieke kast die nu in uw woonkamer pronkt. Maar ondertussen bent u er eigenlijk een beetje op uitgekeken. Tijd voor een verandering! Dit zijn vaak juist de meubelstukken die bij ons terechtkomen. Het zijn dus geen meubels die niet meer functioneren; geen stoel die een poot mist of een kast met beschadigde hoeken. De meubelstukken zijn vaak in goede conditie, maar men is gewoon toe aan een nieuw interieur en daar past het meubelstuk niet meer bij. 

Als wij wel beschadigde spullen ontvangen, dan herstellen onze bewoners en vrijwilligers de gebreken en zorgen ze ervoor dat alles weer goed werkt. Op veel van onze gebruiksvoorwerpen krijgt u zelfs garantie.

Kom daarom snel eens langs, snuffel rond, stel vragen en wees verzekerd van een goede kwaliteit.

Snuffel tussen tweedehands meubels